Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

GINOP-1.2.1-14-2014-00044

OROSházaGLAS Kft. síküveg megmunkálás, fúrási technológia fejlesztése.

A projekt a következő tartalmi elemeket tartalmazza:

A projekt leírása:

A vállalat folyamatosan bővülő rendelésállományának teljesítéséhez fel kell oldanunk az elemzések során meghatározott szűk keresztmetszeteket a gyártási folyamatban.

Az egyik súlypont az elavult, lassú fúrási technológia, mely korlátozza a cég átbocsájtó képességét és minőségi problémákat is von maga után. Az új CNC-fúrógép jelentősen – többszörösére - növeli az átbocsájtó képességet a legyártott termékek tűréshatárának javítása mellett. Az ezáltal felszabaduló munkaerő optimális átcsoportosításával további kapacitásnövekedést érünk el. További minőségjavulást és selejtcsökkenést érünk el a rendszerhez kapcsolt mosóvíz tisztító berendezésekkel a CNC megmunkáló üzemrészen.

A másik súlypont a megrendelt termékek méretének növekedése. Egyre több ponton válik szükségszerűvé a félkész- illetve késztermékek daruval történő mozgatása, méretükből fakadóan kézi erővel a fenti termékek már nem mozgathatók. A megvásárolt két daru segítségével bővíteni tudjuk termékpalettánkat olyan termékekkel, melyek legyártására eddig logisztikai okokból nem vállalkozhattunk.

A beruházás eredményeként tehát fúrókapacitásunk jelentősen bővül olyan tűréshatárokkal, melyek betartására eddig nem tudtunk vállalkozni, és képesek leszünk 2500mm x 5000mm méretig hőszigetelő üvegek legyártására és annak logisztikai támogatására.

« Vissza az előző oldalra