Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

GINOP-1.2.1-15-2015-00246

Sajtóközlemény

OROSHÁZA, 2016.03.10.

AZ OROSHÁZAGLAS KFT ÉPÍTŐIPARI GYÁRTÓKAPACITÁSÁNAK BŐVÍTÉSE LAMINÁLÓ BERENDEZÉS ÉS SÍK TEMPERÁLÓ EDZŐ KEMENCE BESZERZÉSÉVEL

című projekt elindult.

A Széchenyi 2020 program keretében 400,87 millió forint támogatással sikerül bővíteni az OROSházaGLAS Kft építőipari gyártókapacitását. Folyamatos igény mutatkozik egyre nagyobb méretű laminált és speciális nagy igénybevételre tervezett üvegek gyártására. Ezen piaci igények kielégítésére indította a cég következő projektjét, melynek keretében lehetőség nyílik a jelenleginél korszerűbb eljárással és nagyobb méretű több rétegből összeillesztett és edzett üvegek gyártására. A méretbővülés mellett nagy jelentőségű még a berendezések beüzemelésével a cég gyártókapacitásának bővülése. A beruházás elemei egy CNC megmunkáló-központ, egy lamináló berendezés, egy nagyméretű edzőkemence, és ezen berendezéseket támogató logisztikai rendszer, anyagszortírozó állomások, híddaruk, és a rendszer energiahálózatának kiépítése különös tekintettel a fűtésrendszerre, préslevegő-hálózatra és az ezt tápláló csavarkompresszorra.

Várakozásaink a rendszer beüzemelésével: a cég gyártókapacitásának legalább 15%-os bővülése, ügyfélkörünk bővülése, a cég piaci stabilitásának növelése.

Projekt adatok:

Záró Sajtóközlemény

OROSHÁZA, 2017.01.07.

AZ OROSHAZAGLAS KFT ÉPÍTŐIPARI GYÁRTÓKAPACITÁSÁNAK BŐVÍTÉSE LAMINÁLÓ BERENDEZÉS ÉS SÍK TEMPERÁLÓ EDZŐ KEMENCE BESZERZÉSÉVEL

című Projekt lezárult.

A Széchenyi 2020 program keretében 399,68 millió forint támogatással sikerült bővíteni az OROSházaGLAS Kft építőipari gyártókapacitását. Folyamatos igény mutatkozott egyre nagyobb méretű laminált és speciális nagy igénybevételre tervezett edzett üvegek gyártására. Ezen piaci igények kielégítésére valósította meg a cég következő projektjét, melynek keretében az előzőeknél korszerűbb eljárással és nagyobb méretű, több rétegből összeillesztett és edzett üvegek szállítására tudunk vállalkozni vevőink igényei szerint. A méretbővülés mellett nagy jelentőségű még a berendezések beüzemelésével a cég gyártókapacitásának bővülése. A beruházás elemei egy CNC megmunkáló-központ, egy lamináló berendezés, egy nagyméretű edzőkemence, és ezen berendezéseket támogató logisztikai rendszer, anyagszortírozó állomások, híddaruk, és a rendszer energiahálózatának kiépítése különös tekintettel a préslevegő-hálózatra és az ezt tápláló csavarkompresszorra.

Várakozásaink voltak a rendszer beüzemelésével: a cég gyártókapacitásának legalább 15%-os bővülése, ügyfélkörünk bővülése, a cég piaci stabilitásának növelése, már jelentkezik is megrendelés állományunkban mindhárom említett tényező pozitív irányba történő elmozdulása, további reményeink szerint ez a tendencia tovább folytatódik az előttünk álló időszakban.

Projekt adatok:

Bavelloni NRG250 CNC megmunkálóközpont

Daruline darupályák

255.sz.82,5m darupálya

256.sz.22,5m darupálya

257.sz.28,5m darupálya

268.sz 36m darupálya

Bohle BO GTP 1000 megfogóber

Pannkoke 7031-DS3 vakuumos megfogó

Denv-Air kompresszor

DAPM75 csavarkompresszor

ED660 hűtveszárító utószűrővel

Emlékeztető táblák

Glaston edző

Hydro Hyper asztalok

006 Leszedő billenőasztal

007 továbbító III.edző felé

008 továbbító IV.edző felé

009 KSR utáni billenőasztal

KCKM csőszerelés

Gázvezeték

Préslevegő vezeték

KL Electro trafó lámpaszerelés

3-as cellasor szakaszoló átvizsgálása

90.db lámpatest beépítéssel

TR-FE elosztó átalakítása új kemence betáphoz

TR-FE elosztóban 2.db.fázisjavító berendezés kialakítása

Konecranes híddaruk

HK2657 híddaru 84

HK2658 híddaru

HK2659 híddaru 24

HK2660 híddaru 30

HK2661 híddaru 36

Lisec lamináló

PET BAU építés

7kW klímaberendezés beépítéssel együtt

Gyorsműködésű rolókapu beépítéssel együtt

Hörmann kapu beépítéssel együtt

Klimatizált helyiség építése

Műgyanta padozat elkészítése 3995 m2-en

Ventillátor levegőbeszívás kialakítása

Ventillátorház építése

Unilak Bt anyagszortírozó állomás

GINOP-1.2.1-15-2015-00246

« Vissza az előző oldalra